Iratkozzon fel hírlevelünkre

Járás-futáselemzés

Főoldal / Járás-futáselemzés

Legtermészetesebb mozgásunk a járás és a futás. Járásunkból sok és lényeges információt tudhatunk meg ízületeink, izmaink állapotáról, fejlettségéről. Egy speciális, szenzorokkal ellátott futópadon végzett járásvizsgálat során elemzésre kerülnek az alsó végtag biomechanikai paraméterei, mint például a talpnyomás, a lépéshossz, a lépés szélessége- járás, illetve futás közben. Ezen adatok alapján megmondható, hogy a mozgás mennyire harmonikus, szimmetrikus.

A hozzávetőlegesen 60 perces vizsgálat különösen ajánlott azoknak, akik rendszeresen futnak, vagy bármilyen korábbi alsó végtagi sérülésük volt, illetve szeretnének elkezdeni futni. A vizsgálat során nyert értékek alapján szöveges elemzés készül, melyben részeletes ajánlást és javaslatot kap a páciens az esetleges problémák korrigálására, fájdalom megszüntetésére, vagy a teljesítmény javítására.

Csak panaszmentes pácienseknél tudunk pontos eredményt meghatározni. Bármely sérülés vagy fájdalom esetén először orvosi konzultációra kérjen időpontot.