Iratkozzon fel hírlevelünkre

Lökéshullámterápia

A szakképzett orvosi felügyelettel végzett fájdalommentes lökéshullámterápia fellazítja az egymásra épülő szövetszakaszokat és serkenti a vérkeringést.

A lökéshullámterápia kezelésekre gyógyulni vágyó pácienseink előzetes orvosi felmérés után jelentkezhetnek.

A lökéshullámterápia lényege

Az egyik leghatékonyabb módszer a krónikus mozgás-szervrendszeri betegségek kezelésére a lökéshullámterápia. Egy olyan természetes gyógyító eljárásról van szó, amely nem igényel fájdalomcsillapítást vagy gyógyszeres kezelést, nincs mellékhatás és mindössze 2-3 percet vesz igénybe.

Hogyan segít a panaszokon a kezelés?

A kezelt terület szövetein áthaladó lökéshullámok fellazítják a megcélzott területen egymásra épülő szövet szakaszokat, miközben javítják a vérkeringést.

  • Ez az energia gyógyító és regeneráló folyamatokat indít el a csontokban és a lágyszövetekben, a beavatkozással tartós eredmény érhető el.
  • Legyen szó akár krónikus talpi fascia gyulladásban, ugrótérd szindrómában, Achilles ín gyulladásában vagy izomhúzódásban szenvedő páciensekről, a lökéshullám kezelés minden esetben sokkal hatékonyabbá teszi a rehabilitációt.

Az eljárásnak köszönhetően jó eredménnyel kezelhetők olyan problémák is, amelyek adott esetben hosszú évek vagy évtizedek óta megkeserítik a páciens életét.

A terápia alkalmazása a következő esetekben ajánlott:

  • Akut és krónikus mozgás-szervrendszeri problémák fennállásakor,
  • Friss sportsérülések körül kialakuló izomkötöttségek lazítására,
  • Fáradásos sérülések esetén (pl., teniszkönyök, golfkönyök, sarkantyú),
  • Gyulladások kezelésére.