Iratkozzon fel hírlevelünkre

Dr. Gulyás Tamás

Dr. Gulyás Tamás az aneszteziológia és intenzív terápia szakterületre specializálódott orvos, holisztikus szemléletmóddal enyhíti a páciensek panaszait.

Dr. Gulyás Tamás

orvos

IDŐPONTFOGLALÁS

Dr. Gulyás Tamás

a Fájdalom Ambulancia orvosa

Orvosi diplomámat 1998-ban szereztem, majd aneszteziológia és intenzív terápia szakterületre specializálódtam, amelyből 2004-ben szakvizsgáztam. Már egyetemi éveim óta foglalkozom a holisztikus gyógymódokkal is.

Aneszteziológusként a műtői munka mellett fájdalomterápiával és sportolók rehabilitációjával és táplálásával, illetve lágylézer terápiával, triggerpont kezelésekkel foglalkozom. Aktívan sportolok, maratonista vagyok. 2008 óta a tatai Kastélypark Klinika Aneszteziológus főorvosaként főként mozgásszervi rehabilitációs műtétek anesztéziáját végzem.

Szakvizsgám megszerzését követően érdeklődésem az életmód-orvoslás, táplálkozás, illetve az étrend-kiegészítés felé irányult. Az intenzív terápiás, mély élettani részletekben való gondolkodásmódot átültettem az életmód terápiába, és a terület sok ellentmondó információját így próbálom feloldani. 2006-óta gyakorlati szinten is foglalkozom életmód-orvoslással. Kezdetben géndiagnosztika alapú, majd később komplex kivizsgálást követő életmód tanácsadási rendszerekkel, Anti-Aging orvoslással és Funkcionális Medicinával dolgozom.

Mottóm:

“Használjuk ki a modern orvostudomány legmodernebb diagnosztikai eljárásait, miközben próbáljunk természetes válaszokat adni problémáinkra”

Hiszem és vallom, hogy noha vannak a szervezetünket érintő általános törvényszerűségek, az életmódot személyre szabottan kell kialakítani, mert genetikai és anyagcsere különbségeink, lelki beállítottságunk és a minket érő külső hatások egyedi megoldásokat követelnek.

Dr. Gulyás Tamás várja jelentkezését:
Időpontot foglalok a rendelésre


Tanulmányok

Továbbképzései:

  • UH vezérelt Regionális Anesztézia Tanfolyam Aesculap Academy
  • Lágylézerterápia tanfolyam Semmelweis Egyetem Katasztrófa- és Rendvédelem Orvostan tanszék
  • Functional Medicine Course Instituto di Medicina Rigeneretiva e Anti-Aging (Ismerian)
  • Basics of Genetics Genosense Diagnostics GmbH

Nyelvismeret

Angol, Magyar