Iratkozzon fel hírlevelünkre

Konyári Adrienn

Konyári Adrienn a Fájdalom Ambulancia dietetikusa a pácienssel együttműködve alakítja ki az egyénre szabott mozgásrutin és táplálkozási szokások tervezetét.

Konyári Adrienn

dietetikus

IDŐPONTFOGLALÁS

Konyári Adrienn

dietetikust

Konyári Adrienn vagyok, a Fájdalom Ambulancia dietetikusa. Az elmúlt évek során nemcsak pácienseimnek, hanem családtagjaiknak is segítséget nyújtottam abban, hogy egészséges életmódot folytathassanak és szakítsanak addigi életvitelükkel. Közösen találtuk meg a helyes utat az egészséges táplálkozáshoz, a helyes táplálkozási szokásokhoz és a napi megfelelő rutin kialakításához, melynek elengedhetetlen része a sport is.

Fontosnak tartom az edukációt, ezért étrendekkel, receptekkel, életszerű információkkal és tanácsokkal látom el azokat akik hozzám fordulnak. Hatékony segítséget, hatékony együttműködéssel tudok nyújtani a hozzám forduló pácienseknek egészségmegőrzésük céljából, fogynivágyóknak, olyanoknak akiknek már meglévő betegségük van és lehetőségük van életmódváltással étrenddel növelni életminőségüket.

Dietetikusként cukorbetegek, PCOS betegek, inzulinrezisztenciás, szív és érrendszeri betegségekben szenvedő páciensekkel foglalkoztam.

Jelentkezzen a rendelésre itt!

 


Tanulmányok

Továbbképzései:

  •  Semmelweis Egyetem Egészségtudományi kar, ápolás és betegellátás, dietetika szakirány

Nyelvismeret

Angol, Magyar