Iratkozzon fel hírlevelünkre

Dr. Gulyás Tamás

Főoldal / Gyógyítóink / Dr. Gulyás Tamás

Dr. Gulyás Tamás

aneszteziológus

IDŐPONTFOGLALÁS

Orvosi diplomáját 1998-ban szerezte, majd aneszteziológia és intenzív terápia szakterületre specializálódott, amiből 2004-ben szakvizsgázott. Már egyetemi évei óta foglalkozik a holisztikus gyógymódokkal is. 

Aneszteziológusként a műtői munka mellett fájdalom terápiával és sportolók rehabilitációjával és táplálásával, illetve lágylézer terápiával, triggerpont kezelésekkel foglalkozik. Maga is aktívan sportol, maratonista. 2008 óta a tatai Kastélypark Klinika Aneszteziológus főorvosa, ahol főként mozgásszervi rehabilitációs műtétek anesztéziáját végzi.

Szakvizsgája megszerzését követően érdeklődése az életmód-orvoslás, táplálkozás, illetve az étrend-kiegészítés felé irányult. Az intenzív terápiás, mély élettani részletekben való gondolkodásmódot átültette az életmód terápiába, és a terület sok ellentmondó információját így próbálja feloldani. 2006-óta gyakorlati szinten is foglalkozik életmód-orvoslással. Kezdetben géndiagnosztika alapú, majd később komplex kivizsgálást követő életmód tanácsadási rendszerekkel, Anti-Aging orvoslással és Funkcionális Medicinával dolgozott. 

Mottója:

“Használjuk ki a modern orvostudomány legmodernebb diagnosztikai eljárásait, miközben próbáljuk természetes válaszokat adni problémáinkra”

Hiszi és vallja, hogy noha vannak a szervezetünket érintő általános törvényszerűségek, az életmódot személyre szabottan kell kialakítani, mert genetikai és anyagcsere különbségeink, lelki beállítottságunk és a minket érő külső hatások egyedi megoldásokat követelnek.


Tanulmányok

Továbbképzései:

  • UH vezérelt Regionális Anesztézia Tanfolyam Aesculap Academy
  • Lágylézerterápia tanfolyam Semmelweis Egyetem Katasztrófa- és Rendvédelem Orvostan tanszék
  • Functional Medicine Course Instituto di Medicina Rigeneretiva e Anti-Aging (Ismerian)
  • Basics of Genetics Genosense Diagnostics GmbH

Nyelvismeret

Angol,Magyar