Medical Fitness

Medical Fitness

A konditermi eszközök helyes használata hatékonyabbá teheti és kiegészítheti a regeneráció időszakát a változatos feladatok pedig növelik a tornák hangulatát. Nagyon fontos azonban, hogy sok esetben egy rossz tartás, a térdek helytelen iránya nemhogy nem javítják, hanem hátráltatják a kezelt területek gyógyulását. Medical Fitness szolgáltatásunk során nem kell aggódnia Pácienseinknek, hiszen Medical Fitness Instruktoraink magas szintű szakértelme biztosíték a helyes gyakorlatvégzésre! 

Mozogjon tudatosan egy kisebb sérülés, visszatérő fájdalom, túlsúly esetén, vagy akár a rehabilitáció utolsó szakaszában. A Medical Fitness szolgáltatásunk pontosan ebben nyújt Pácienseinknek szakmai támaszt és folyamatos kontrollt, ugyanakkor egyenletes fejlődést is garantál. Az egészségügyi ellátás azon területe, mely a sérülések megelőzésére és a sérülések utáni rehabilitációra fókuszál, ezáltal lehetővé teszi a Páciens számára, hogy minél hamarabb visszatérhessen a megfelelő szintű funkcionális és edzettségi szintjéhez. A Medical Fitness nem csak sportolókra fókuszál, hanem mindazokra, akiknek a sport központi szerepet játszik a mindennapjaiban, azonban bizonyos okok miatt egy megváltozott edzettségi szituációhoz kell alkalmazkodni, ami a korábbiaknál egy sokkal tudatosabb és körültekintőbb edzésmódszert és hozzáállást kíván meg.

A kezelések teljeskörű állapotfelméréssel kezdődnek, majd ezt követően a mozgásrendszeri hibák, diszfunkciók kiszűrése valósul meg, melyek a sérülésekhez vezethetnek/vezethettek. Szakembereink a sérülések megelőzése érdekében kidolgozzák a személyre szabott kezelési és szükség esetén sport- specifikus rehabilitációs programot.

Sérülés esetén elsődleges a sérülés és a sporttól való távollét minimalizálása, elősegítve a hatékony és gyors felépülést és zökkenőmentes visszatérést elkezdve a sérülések, műtétek utáni pillanattól egészen a sportba való visszatérésig, ezáltal csökkentve a jövőbeni sportsérülések előfordulását, illetve gyakoriságát.

 

A Medical Fitness lényege:

  • Hatékonyan hozzájárul a rehabilitációhoz
  • Prevenció, avagy a szervezet felkészítése arra, hogy a sportsérülések megelőzhetők legyenek
  • Sport-specifikus tréningként segítséget nyújt a teljesítmény növeléséhez
  • Sportsérülések/ műtétek utáni felépülések felgyorsítása
  • Korábbi maximális teljesítmény elérése, visszatérés támogatása a megszokott terheléshez

 

Bővebb információ és bejelentkezés: 
t: +36 1 33 44 222, +36 70 33 44 222
info@fajdalomambulancia.hu