Iratkozzon fel hírlevelünkre

Jeges Tímea

Főoldal / Gyógyítóink / Jeges Tímea

Jeges Tímea

craniosacralis terapeuta

IDŐPONTFOGLALÁS

Jeges Tímea vagyok, craniosacralis és visceralis manipuláció terapeuta, reflexológus, természetgyógyász és közgazdász.

10 éve, gyermekeim születése és a marketing szakmában töltött 15 stresszes év után döntöttem úgy, hogy új vízekre evezek. Az alternatív gyógymódokban, ezen belül a craniosacralis terápiában találtam meg, amit mindig is kerestem: egy olyan módszert, amely tudományos alapokon nyugszik, gyengéd, egyszerre dolgozik a testi és és érzelmi problémákon és tökélyre fejlesztette az emberi test komplexitásának érzékelését, követését.

Azóta minden itthon elérhető képzést elvégeztem, többezer kezelésen vagyok túl, de a lelkesedésem csak fokozódik.

Kiemelten fontosnak tartom a páciens teljes körű támogatása érdekében a különböző szakmai területek közötti együttműködést. Mivel a craniosacralis  terápia rendkívül széles körben alkalmazható, aktív szakmai kapcsolatban vagyok fogszabályzó orvosokkal, fejlesztő pedagógusokkal, logopédusokkal, neurológusokkal,belgyógyászokkal, szülész orvosokkal, táplálkozási tanácsadókkal és a gyógytornász kollégákkal.

A kezelések mellett nagy szerepet vállalok az Upledger Intézet szakmai munkájában, tanársegédként veszek részt a craniosacralis terapeuta képzésben, illetve workshopokat is tartok.


Tanulmányok

  • Közgadász nemzetközi kommunikáció szakon
  • Természetgyógyász, reflexológus
  • Schüssler arcdiagnosztika
  • Upledger Intézet képzései: Craniosacralis terápia (CST) 1-2, Somato-emocionális oldás 1-2, Advanced 1-2, Craniosacralis terápia a gyerekgyógyászatban, CST a várandósság és a szülés alatt, The Brain Speaks - agyi képletek és elváltozások palpációja és kezelése, Healing from the Core: terápiás jelenlét fejlesztése
  • Barral Intézet képzései: Visceralis (zsigeri) manipuláció 1-4,  (medence, hasi szervek, mellkas) A nyak és a temporomandibularis ízület összefüggései

Nyelvismeret

Angol,Spanyol,Magyar