Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kuna Klaudia

Kuna Klaudia gyógytornász a mozgásszervi panaszokkal hozzá forduló pácenseknek segít a gyógyulásban.

Kuna Klaudia

gyógytornász

IDŐPONTFOGLALÁS

Kuna Klaudia

gyógytornász

Kuna Klaudia vagyok, gyógytornászként dolgozom a Fájdalom Ambulancián.

A sport kiskoromtól kezdve mindig is jelentős része volt az életemnek. A gyógytornával egy térdsérülésem során találkoztam először, ahol elcsodálkoztam, hogy pár hét leforgása alatt, kemény munkával visszatérhettem a medencébe. Ekkor döntöttem el, hogy én is ezt a pályát fogom választani, és szeretnék segíteni másoknak. Gyógytornász diplomámat a budapesti Semmelweis Egyetemen szereztem. Ezt követően a Honvéd Kórház II. Telephelyén kezdtem el dolgozni, ahol megtapasztalhattam milyen jelentőséggel bír a betegekkel való kommunikáció, valamint az empátia, megértés. Foglalkoztam ortopédiai, reumatológiai, belgyógyászati- és mozgásszervrendszeri panaszokkal rendelkező és intenzív terápiás ellátást igénylő betegekkel.

Gyógytornászként fontosnak tartom a rendszeres testmozgást az egészség megőrzése érdekében. Célom a prevenció, a sérülések utáni rehabilitáció, ortopédiai és reumatológiai betegek rehabilitációja, a fájdalom csökkentése és eliminálása a mindennapokból, a sportba való visszatérés, az életminőség javítása és a mozgás egyensúlyának fenntartása.

Igyekszem folyamatosan képezni, fejleszteni magam, hogy hatékonyan tudjak segíteni a különböző mozgásszervi panaszokkal hozzám forduló pácienseknek.


Tanulmányok

Továbbképzései:

  • FDM 1,3. Modul (Oriolus Med.)
  • Hegkezelés (Oriolus Med.)
  • McKenzie “A” és “B” kurzus
  • Funkcionális tréner képzés (IWI)
  • Dynamic Tape

Nyelvismeret

Magyar, Angol