Iratkozzon fel hírlevelünkre

Dr. Hampel Ferenc

Főoldal / Gyógyítóink / Dr. Hampel Ferenc

Dr. Hampel Ferenc

ortopéd traumatológus

IDŐPONTFOGLALÁS

Dr. Hampel Ferenc vagyok, ortopéd-traumatológus szakorvos. Felmenőim között több generációra visszamenőleg több orvos is volt családunkban. Így nem is kellett sokat gondolkodnom azon, hogy mi legyek felnőttként. Barkácsolni is szerettem mindig, így a szakosodásomon sem kellett sokat gondolkodnom, adott volt a traumatológia.

1994-ben diplomáztam a szegedi orvostudomány egyetem, általános orvosi karán.

2004-ben szereztem meg a traumatológiai szakvizsgámat, 2007-ben pedig a ráépített ortopédiai szakvizsgát. Az utóbbi 10 évben javarészt degeneratív ízületi elváltozások konzervatív és operatív kezelésével foglalkoztam, elsősorban elektív, ortopédiai műtéteket, nagyízületi protetizálást (csípő- és térdprotézisek beültetését) végeztem. Orvosi tevékenységem nem korlátozódik a műtéti megoldásokra, sőt a fizikoterápiás lehetőségek rohamos fejlődésével egyre jobban kinyílik a világ békés megoldásokat kereső orvosok és betegek részére egyaránt. Hosszú évek óta azt az álláspontot követem, hogy a protézis beültetése az utolsó lehetőség legyen, és addig minden lehetséges konzervatív kezelést ki kell meríteni.

Aktív sport múltam miatt szívesen fogadok sportolókat krónikus és akut mozgásszervi fájdalmakkal, panaszokkal, sérülésekkel, továbbá gyakran fordulnak meg rendelésemen hétköznapi életet élő emberek végtagi-, gerinc- és egyéb mozgásszervi panaszokkal.

Nyelvismeret: angol. Gyermekkoromban hosszú éveken át külföldön éltem (apám Afrikában volt fej-nyak sebész), amerikai iskolában fejeztem be általános iskolai tanulmányaimat, a gimnáziumot és érettségit pedig egy angol iskolában.


Tanulmányok


Nyelvismeret