Iratkozzon fel hírlevelünkre

Dr. Hampel Ferenc

Dr. Hampel Ferenc több évtizedes tapasztalatait felhasználva ortopéd-traumatológus orvosként enyhíti a gyógyulni vágyó páciensek fájdalmait és panaszait.

Dr. Hampel Ferenc

orvos

IDŐPONTFOGLALÁS

Dr. Hampel Ferenc

ortopéd-traumatológus szakorvos

Felmenőim között generációkra visszamenőleg több orvos is volt családunkban. Így nem is kellett sokat mérlegelnem, hogy mi legyek felnőttként. Barkácsolni is szerettem mindig, így a szakosodásomon sem kellett sokat gondolkodnom, adott volt a traumatológia. Az utóbbi 10 évben javarészt degeneratív ízületi elváltozások konzervatív és operatív kezelésével foglalkoztam, elsősorban elektív, ortopédiai műtéteket, nagyízületi protetizálást (csípő- és térdprotézisek beültetését) végeztem.

Orvosi tevékenységem nem korlátozódik a műtéti megoldásokra, sőt a fizikoterápiás lehetőségek rohamos fejlődésével egyre jobban kinyílik a világ békés megoldásokat kereső orvosok és betegek részére egyaránt. Hosszú évek óta azt az álláspontot követem, hogy a protézis beültetése az utolsó lehetőség legyen, és addig minden lehetséges konzervatív kezelést ki kell meríteni.

Aktív sportmúltam miatt szívesen fogadok sportolókat krónikus és akut mozgásszervi fájdalmakkal, panaszokkal, sérülésekkel, továbbá gyakran fordulnak meg rendelésemen hétköznapi életet élő emberek végtagi-, gerinc- és egyéb mozgásszervi panaszokkal.

Foglaljon időpontot Dr. Hampel Ferenc rendelésére itt!


Tanulmányok

Továbbképzései:

  • 1994. Általános orvosi diploma, Szegedi Orvostudományi Kar
  • 2004. Traumatológiai szakvizsga
  • 2007. Ortopédiai szakvizsga

Nyelvismeret

magyar, angol. Gyermekkoromban hosszú éveken át külföldön éltem (apám Afrikában volt fej-nyak sebész), amerikai iskolában fejeztem be általános iskolai tanulmányaimat, a gimnáziumot és érettségit pedig egy angol iskolában.