Orvosi konzultáció

Orvosi konzultáció

A Fájdalom Ambulanciára érkező páciensek minden esetben egy orvosi konzultáción vesznek részt.

A konzultáció alkalmával történik az előzmények megismerése, melynek során a sérüléshez vezető okokat, a sérülés mechanizmusát próbáljuk megismerni, illetve egy fizikális vizsgálat. Ezt követően – a pontos diagnózis ismeretében –  készítjük el a terápiás tervet, melyben ismertetjük a kezelések fajtáját, a várható gyógyulási időt és eredményt. Amennyiben szükséges, kiegészítő vizsgálatokat javasolunk.

 

TÁJÉKOZTATÓ

Kedves Vendégünk!

Szeretettel köszöntjük Ambulanciánkon! Tájékoztatónk a Fájdalom Ambulancia bármely szolgáltatására érkező páciensünk számára nyújt hasznos segítséget.

A hetékony kezelés érdekében tájékoztatni szeretnénk a fontos tudnivalókról:

Amennyiben lehetséges kérjük a pénzügyi adminisztrációs feladatok elvégzése végett a kezelés időpontja előtt minimum 10 perccel érkezzen és jelentkezzen be a recepción! A szolgáltatások igénybevétele kizárólag a fizetés után lehetséges.

Időpontot CSAK bérlettel rendelkező vendégeinkfoglalhatnak, megértésüket köszönjük! A bérletek 90 napig érvényesek, hosszabbításra nincs lehetőség. Előjegyzés lemondás esetén kérjük legalább 24 órával a terápia előtt jelezze szándékát! Ellenkező esetben a következő alkalommal az elmúlasztott kezelés 100%-át felszámoljuk.

Kényelmüket szolgálja, ha az alábbiakban felsoroltakat magukkal hozzák gyógytornára:

-Törölköző

-Rövidnadrág

-Sportcipő

Törölköző használat igény esetén érdeklődjön a recepción kollégánknál!

Gyógyítóinkkal való első találkozás alkalmával egyeztetnek a megfelelő ruházatról a terápia folytatását illetően.

Az öltözők az alagsori szinten a lépcsőtől jobb oldalra találhatóak. Az öltözőszekrények a recepción kapott mágneskártyával működnek. A kezelőhelyiségek az alagsori szinten a lépcsőtől bal oldalon lévő folyosón találhatóak.

Az első alkalommal a kollégáink segítségére lesznek a könnyebb tájékozódás érdekében.

A foglalkozások 25, ill. 50 percesek. A foglalkozások egyénileg, szakembereink segítségével manuálisan ill. speciális eszközökkel és egyedülálló professzionális gépek használatával történnek.

Kérjük, a foglalkozás végeztével a folytonosság érdekében előre egyeztessen időpontot a recepción.

Bízunk benne, hogy Ambulanciánk kitűnő felszereltsége, Gyógyítóink felkészültsége és magasszintű szakmai hozzáértése elnyeri bizalmát és hozzásegíto Önt a gyors gyógyuláshoz.

Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel, kérjük, forduljon bizalommal bármelyik kollegánkhoz!

Bővebb információ és bejelentkezés: 
t: +36 1 33 44 222, +36 70 33 44 222
info@fajdalomambulancia.hu

 

Üdvözlettel: Fájdalom Ambulancia csapata