Itensic

Itensic

Testünk stabilitását a gerincoszlop és az ehhez kapcsolódó izmok, azon belül is a mély has és hátizmok adják. Ezeknek az izmoknak az erősítése rendkívül fontos, hiszen csak egy stabil központ lehet az alapja mind a hétköznapi, mind a sportmozgásoknak. 3 új gépünk, az Itensic f-effect, Itensic s-effect és Itensic b-effect ezeknek a mélyen fekvő stabilizáló izmoknak az erősítését célozza meg. A gyakorlatok során a gerincoszlop végig megtámasztott helyzetben van és ehhez képest mozdul el a medence. Az egyénre szabott beállításokkal a mélyen fekvő “kulcsizmokat” a sérülés veszélye nélkül tudatosan és célzottan edzhetjük. Legyen akár hobbi vagy élsportoló, vagy a rehabilitáció alatt álló páciensünk, ajánjuk az Itensic gépekkel törtenő edzést, hiszen azoknak, akik szeretnék a porckorong túlterhelését és serülésének veszélyét minimalizálni, szintén ideális az Itensic gépcsalád.

Az Itensic mindhárom gépén a gerincoszlop rögzítve van, és ehhez képest mozdul el a medence, amely a hagyományos erőgépeknél pont fordítva van.

A törzs mélyizomzatát hatékonyan, a sérülés kockáza nélkül lehet edzeni.

Itensic f-effect

Itensic f-effect („Front“) a külsö ferde és a belső ferde hasizmokat stimulálja. A csípőhajlító izmok más gépektől eltérően itt nem tudnak kompenzáló mozgással besegíteni.

Itensic s-effect

Itensic s-effect(„Side“)a haránt irányú hasizomzatot célozza meg. A combtávolító izmok nem tudnak bekapcsolódni a mozgásba.

Itensic b-effect

Itensic b-effect(„Back“) a mélyhátizmokat erősíti. Gyakorlat közben a csípőnyújtó izmok nem tudnak besegíteni.

 

Bővebb információ és bejelentkezés: 
t: +36 1 33 44 222, +36 70 33 44 222
info@fajdalomambulancia.hu