Síelésre felkészítő edzésprogram – Akció!unnamed-1

Közeleg a síszezon, ezért egy olyan edzéscsomagot állítottunk össze, amellyel a síelésre, a korcsolyázásra, és a snowboardozásra segítünk felkészülni! A szervezetet érő komoly fizikai terhelés speciális tréninget igényel, különösen akkor, ha hobbisportolók vagyunk. A nagyfokú terhelés előtt érdemes az izmainkat és az idegrendszerüket is úgy felkészíteni, hogy a nagy erőkifejtés alatt is alacsony legyen a sérülés kockázat.

A téli sportok, a nagy izomcsoportokat speciálisan dolgoztatják meg. Fontos, hogy felkészítsük  izmainkat és ízületeinket a komoly terhelésre, csökkentsük a sérülések kockázatát és a speciális edzésekkel az izmok fáradékonyságát kitoljuk.

A Fájdalom Ambulancia és F&M fitness and more síelésre felkészítő edzésprogramja a törzsizmok (CORE) stabilitásának fejlesztése mellett, a belső izomérzékelést, a reagálási gyorsaságot, valamint az egyensúlyozó képességet is fejlesztjük.

Téli sportokat űző hobbi sportolók számára gyakorlati sporttapasztalattal rendelkező gyógytornászok, humánkineziológusok, edzők által kifejlesztett edzés és rehabilitációs program Magyarországon kizárólag a Fájdalom Ambulancián!

Részletek IDE kattintva! 

Bemutatkozó videó

Intézményünket azért hoztuk létre, hogy gyors és hatékony segítséget nyújthassunk pácienseinknek a fájdalommentes, szabad mozgás visszanyerésében és tartós megőrzésében.

Az F&M fitness and more szakmai partnereként a Fájdalom Ambulancia nemcsak a sportsérülések kezelésében nyújt gyors és hatékony segítséget. Állapotfelméréseink, méréseink segítségével elkerülheti a sérüléseket, fájdalom nélkül mozoghat, sportolhat!

 Legfrisebb:

Dr. Magyar Mátyás – FEM3 CAFÉ: Gerincproblémák és kezelésük

pksérv2

 

Dr. Magyar Mátyás – FEM3 CAFÉ: Izületi sérülések és kezelésük

matyifem33

Médiamegjelenések, avagy ahol találkozhattál velünk:

blikk divany FEM3Café logó images (1) images images logopresztizs-sport-logo   RM_logo_web_alpha sportklub198203_1314522603_320x240RTL_Klub_logo.svgtv2